Istočno Novo Sarajevo: Danas potpisivanje memoranduma o saradnji kojim je predviđeno da dio filmskog festivala bude održavan u Zvorniku

Za danas je zakazano potpisivanje memoranduma o saradnji opštine Istočno Novo Sarajevo, grada Zvornika i Udruženja „Produkcija Prvi kadar“ kojim je predviđeno da dio Međunarodnog filmskog festivala „Prvi kadar“ bude održavan u Zvorniku. 

Memorandum će u Istočno Novo Sarajevo potpisati načelnik opštine Ljubiša Ćosić, gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović i predsjednik Udruženja „Produkcija Prvi kadar“ Vitomir Mitrić.

Međunarodni festival „Prvi kadar“ biti će održavan od 12. do 17. novembra, i to u skladu sa programsko-organizacionim planom, po tri dana u Istočnom Sarajevu i Zvorniku.

Kako navode iz direkcije festivala prema odlukama Savjeta festivala i Organizacionog odbora, u okviru pratećeg programa i u Istočnom Novom Sarajevu i u Zvorniku biti održavane projekcije dokumentarnih, kratkometražnih i dugometražnih igranih i animiranih filmova, kao i promocije, te dječiji filmski program „Kids festival“, prateći programi, izložbe i drugi sadržaji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *