Pogledajte koga je na izborima u BiH podržao Ljubiša Preletačević Beli

Luka Maksimović, alias Ljubiša Preletačević Beli, nakon dvije burne političke kampanje u Srbiji, posvetio se ugostiteljstvu u Be(l)o(m)gradu u iščekivanju novih političkih okršaja.

Svi oni koji su mislili da je ovo samo jedna prolazna avantura, prevarili su se, jer nova generacija dolazi, a Beli je prava perfonifikacija mladosti koja neće trpiti političku tiraniju.

Iako, se nije često bavio politikom izvan granica Srbije, Beli je na svom profilu pozvao svoje prijatelje da podrže i jednog kandidata iz Republike Srpske. Radi se o Vanje Elezu, uredniku nekoliko emisija na TV stanicama u BiH i regionu.

beli podrska

Elez kao i Beli su odlučili da grade svoj put i da se ne petljaju sa starim isluženim političkim akterima, koji region vode vec trecu deceniju, bez ikakve nade da će donijeti neki prosperitet, pa je tako jedan od slogana koje koristi Vanja Elez i onaj Ni Kurta ni Murta, slično kao što je i Beli svojevremeno obje strane u Srbiji nazivao.

Još jedan od udarnih slogana elezove kampanje je i Lopove u kamenolome, što je ukratko objasnio i na svom promotivnom videu.Ostaje da se vidi da li će ova kampanja u Republici Srpskoj imati isti onaj odjek kakav je imala kampanja u Srbiji.

Facebook stranicu Vanje Eleza možete posjetiti ovdje…

https://web.facebook.com/predsjednikelez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *