Zoran Mastilo politički poturica koji psuje medije

Predizborna kampanja, po svemu sudeći, toliko se zahuktava da lideri pojedinih stranaka u Srpskoj u svemu vide provokaciju, pogotovo kada je u pitanju finansiranje predstojeće predizborne kampanje.

Lidera Saveza za novu politiku Zorana Mastila, sa sjedištem u Bijeljini, inače bivšeg direktora Fonda PIO RS, od 2007. do 2011. godine, danas je posebno pogodilo pitanje Srpskainfo na koji način će ova partija finansirati kampanju u septembru i iz kojih izvora će obezbijediti potreban novac.

Iako je prvo odgovorio da ovoj stranci ne treba novac za kampanju, jer imaju ideje i program, te „da će ići pješice“ od vrata do vrata, tokom razgovora na ovu temu postajao je sve nervozniji.

Poseban okidač je bio kada smo ga upitali šta je bilo sa proevropskim blokom, koji je okupljao SDP početkom godine, a na čijem sastanku je i on prisustvovao u Banjaluci.

Mastilo je prvo počeo da se pravda da nikada nije prisustvovao tom sastanku. Tvrdio je kako smo ga nazvali da ga namjerno provociramo po tom pitanju, da bi potom novinare počeo da naziva pogrdnim imenima.Kada smo ga upitali zašto vrijeđa novinare, razgovor je zaključio psovkom: „Ma gonite se u p…. materinu“.

Srpskainfo posjeduje fotografije sa sastanka u Banjaluci koji je organizovao SDP kako bi promovisao politiku proevropskog bloka, a na kojima se jasno vidi Mastilo.

(srpskainfo.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *