Skandalozno slavlje pijanih Hrvata uz Tompsona i ustaške pjesme

Hrvati ne mogu bez Srbije i Marka Perkovića Tompsona. “Vatreni” su juče sleteli na zagrebački aerodrom, a kontroverzni pevač ih je sa nestrpljenjem sačekao.

Odmah po sletanju na aerodrom, Modrića i ostale reprezentativce “vatrenih” dočekao je simbol ustaštva i srbomrziteljski pevač Marko Perković Tompson koji se brže bolje uvalio sa igračima i stručnim štabom u autobus i krenuo put centra Zagreba.

Da je ljubav između Tompsona i igrača ogromna, protkana ustaštvom kao neizostavnim delom svakog slavlja, videlo se i po fotografiji koju je na svom “Instagramu” objavio fudbaler Ivan Rakitić sa spomenutim pevačem uz opis: “Stigao je kralj, jedan jedini. Idemo Hrvatska”, a odmah su zajednički zapevali nacionalističku pesmu “Bojna Čavoglave”.

Pod adrenalinom je najviše bio bio Mateo Kovačić.

“Pijani smo kao mace. Svaka čast momcima, ali i vama. Vi ste svetski prvaci”, rekao je Mateo Kovačić i poveo Tompsonovu “Pukni puško”.

Na samom kraju, na bini se pojavio i sam Marko Perković Tompson, pevač koji je karijeru napravio na ratnohuškačkoj i proustaškoj diskografiji.

Ovaj put, otpevao je pesme “Lijepa li si” i “Geni kameni”, pošto je posle jedne pesme Luka Modrić tražio još jednu na bis.

Naravno, “slavlje” nije moglo da prođe bez naustaškije od svih, Tompsonove pesme “Bojna Čavoglave”, sa sve stihovima “…bando četnici, stići će vas naša ruka i u Srbiji”…

Podsećanja radi, samo četiri godine pre stravičnog etničkog čišćenja Srba sa teritorije Hrvatske, jedan ugledni ugostitelj po imenu Marko Perković odlučio je da sa prvim granatama ostavi svoje konobarsko odelo u koje je, obučen, između ostalih, služio i Srbe jer su tada i oni naseljavali Hrvatsku u velikom broju, obuče vojničku uniformu, uzme američku automatsku pušku po kojoj se i nazvao “Tompson”, i ode da “brani” svoju zemlju Hrvatsku od Srba. Mahom stanovništva preko 60 godina starosti.

Izvor: novosti.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *