Paolo Savona: “Njemačka nastavlja provoditi nacistički plan iz 1936.” (VIDEO)

Nezaobilazni kamen spoticanja Vlade promjena zove se Paolo Savona, ministar gospodarstva kojeg je Matteo Salvini  i branio Luigi Di Maio, zbog kojeg je predsjednik Sergio Mattarella izvršio tihi državni udar i za mandatara nove vlade imenovao Carla Cottarellija, bivšeg izvršnog direktora MMF-a.

Sergio Mattarella je Paola Savonu odbio imenovati zbog njegove teorije “NoEuro” u kojoj se oštro suprotstavlja podređenom položaju Italije i ostalih europskih zemalja Njemačkoj, koja igra dominantnu ulogu u projektu “Ujedinjena Europa”.

Paolo Savona je o tome jasno govorio i emisiji Agora televizije Rai3 još u ožujku 2013. godine, kada je izjavio da je Njemačka danas, provedbom projekta “Ujedinjene Europe” i eurozone, ostvarila ono što su pokušavali Adolf Hitler i njegov ministar Walther Funk, koji je u početku bio ministar nacističke propagande, ali je ubrzo preuzeo resor ekonomije i bio guverner Reichsbanke do sloma Trećeg Reicha 1945. godine. Poslušajmo što je prije pet godina rekao Paolo Savona.

Moji njemački prijatelji su se jako uznemirili, ali moraju uzeti u obzir činjenicu, … kasnije su me razumjeli, da u modelu ekonomije, slijedom toga i društva, kao što je detaljno objasnio Marx, ekonomija određuje politiku, Njemačka i dalje primjenjuje isti model plana Funk, ministra nacističke ekonomije 1936. Plan predviđa da Njemačka bude zemlja reda i da se sve valute moraju ponašati poput njemačke marke.

Kako treba funkcionirati industrija, znali su samo Nijemci, stoga je za njih bilo prirodno da oni napreduju i da se usavršavaju. Ostatak zemalja, uključujući Italiju, morao se posvetiti poljoprivredi, turizmu i osiguranju blagostanja za Nijemce“, rekao je nesuđeni ministar Paolo Savona.

Duboka razlika, a ovdje imamo veliki iskorak političke kvalitete, je činjenica da su to prije htjeli nametnuti silom, … vojnom silom, dok su danas izumili drugi mehanizam, zvan “Ujedinjena Europa”, koji daje iste učinke i u kojem Nijemci imaju dominantan ideološki status”, 2013. je rekao Paolo Savona.

VIDEO – Paolo Savona: “Njemačka nastavlja provoditi nacistički plan iz 1936.”

Izvor: Logično.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *