Danas obustava saobraćaja zbog održavanja manifestacije „Dani bezbjednosti saobraćaja u Istočnom Sarajevu“

Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Istočno Sarajevo preduzima Planom predviđene aktivnosti povodom održavanja manifestacije „Dani bezbjednosti saobraćaja u Istočnom Sarajevu“, koja se održava u periodu 8.,10. i 11. maja 2018. godine u organizaciji OŠ „Sveti Sava“ zajedno sa ovom organizacionom jedinicom Policijske uprave Istočno Sarajevo, Agencijom za bezbjednost saobraćaja RS, Auto-moto savazom RS, Srednjim školama „28. Juni“ i „Gimnazija i srednja stručna škola“ Istočna Ilidža.

S tim u vezi, u sklopu planiranih aktivnosti u vrijeme održavanja manifestacije, danas 11. maja, u vremenskom periodu od 11:00 do 16:00 časova, biće zabranjen saobraćaj za sva motorna vozila u ulicama Spasovdanska i Zmaj Jovina, opština Istočno Novo Sarajevo i to: od raskrsnice ulice Spasovdanska sa ulicom Stefana Nemanje (kod zgrade Mtel-a) do raskrsnice ulice Spasovdanska sa ulicom Zmaj Jovina (kod Unikredit banke), kao i dijela ulice Zmaj Jovina (kod raskrsnice sa ulicom Spasovdanska – kod kafe bara „Art“ do raskrsnice kod TC „Tom“).

U vrijeme obustave saobraćaj će se preusmjeravati alternativnim putnim pravcima i to: ulicama Stefana Nemanje, Cara Lazara, Karađorđevom, Vojvode Radomira Putnika, Prve sarajevske brigade, Hilandarskom i ulicom Zmaj Jovina.

Apelujemo na sve građane da poštuju znakove policijskih službenika koji će regulisati saobraćaj i sprovoditi planirane aktivnosti u vrijeme održavanja navedene manifestacije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *