Vi ste svetski rekorderi u genocidu OVO SU VAŠI REZULTATI …

Velika Britanija je svetski rekorder u genocidu, izjavila je portparol ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.
”Oni su se iživljavali i nad Afrikom. Oko 13 miliona ljudi Englezi su odvezli sa tog kontinenta kao robovi. Količina poginulih je pritom 3 – 4 puta veća, Tj, ukupna količina žrtava je dostizala 50 – 53 miliona”, nastavila je ona.

Zaharova je takođe podsetila na Opijumske ratove u Kini, Burske ratove i istrebljenje Indijanaca.

”Evo vam još jedne interesantne činjenice: prema otkrivenim dokumentima Nacionalne arhive Velike Britanije, engleske vlasti su aktivno pribegavali korišćenju hemijskog oružja sa ciljem da se uguši ustanak Arapa u Mesopotamiji (današnja teritorija Iraka – prim. red.) na proleće 1920 godine”, naglasila je Zaharova.

U 1870-ih, Britanija je izvršila genocid nad Zulu narodom, a 1954-1961, u Keniji, u znak odmazde zbog ubistva 32 bela kolonista britanska vlast je istrebila 300.000 pripadnika Kikujua i odvela još 1,5 milion u koncentracione logore.

Sve u svemu, Zaharova je objavila 17 stranica arhivske građe o genocidnim akcijama Britanije na svetskoj sceni.

ŠTA ISTORIJA KAŽE: Nacizam uopšte nije delo Hitlera i Nemaca već „džentlmena Engleza“
Kada se govori o Velikoj Britaniji i njenim stanovnicima, većina čovečanstva navede engleski parlamentarizam , kao i velikog Šekspira. No, nacija „prosvećenih moreplovaca“ nije to što se misli.

Prvo, Britanija je, a ne Nemačka, otadžbina nacizma, ideje vlasti rase, tačnije izabrane „nordijske rase“ koja treba da vlada celim svetom.

Tvorci nacizma su Englezi: Tomas Karlajl (praroditelj), Hjuston Čemberlen (angloamerički pisac i filozof), DŽejms Hant (napisao 1862. godine rad u kojem je crncima „dodelio“ ulogu prelaznog oblika između majmuna i čoveka), Frensis Galton (rođak Čarlsa Darina i osnivač eugenike – „nauke“ o ljudskoj selekciji radi odgajanja idealne rase), Karl Pirson (biolog i osnivač biometrije – rasističkog smera socijal-darvinizma), čija je poznata izjava „Pravo na život još ne znači pravo svakoga da produži svoj rod.“

Webtribune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *