Paravojne jedinice u FBiH

Velika se medijska pažnja dala organizaciji „Srbska čast“, pa je na sva zvona razglašeno da je zabranjen ulazak u BiH nekolicini njenih članova pod izgovorom da su opasnost za bezbjednost BiH.

Obratite pažnju na slijedeće slike i sami procijenite da li su ovo paravojne formacije i da li su opasnost po bezbjednost u BiH. Osim ako neko ne smatra da BiH treba da bude unitarna sa svim Srbima prebačenim preko Drine. Onda su niže slike samo nekih osoba koji će nastaviti da sprovode taj plan ko zna kada u Vatikanu nacrtan, a najdrastičnije sproveden u drugom svjetskom ratu za vrijeme ND Hrvatske.

Na slikama se otvoreno propagira antidejtonizam i sasvim očigledno pokazivanjem kažiprsta u vis što rade svi islamisti po svijetu, za šta su i za šta se izistinski bore.

Ako se na ovo doda i „Islamska deklaracija“ koju je napisao Alija Izetbegović u kojoj je sve definisano i od koje je sve počelo, kao i slika njegovog sina gdje pozdravlja pozdravom „Muslimanske braće“, četiri prsta u vis sa savijenim palcem u dlan, a on je član predsjedništva BiH i slika se ispred BiH zastave i grba, stvarno se postavlja pitanje za šta se uopšte bore BH muslimani svo vrijeme. Dodajući na to da su im svi poginuli u ratu šehidi (borci za vjeru), riječi koje oni govore javno i djela koja rade su im očigledno u velikoj suprotnosti.

Svaki rat se može završiti na dva načina, porazom jedne strane u sukobu, kada se potpisuje kapitulacija i sve ostalo se dalje odvija po međunarodnom pravu, i potpisivanjem mirovnog sporazuma, kada se utvrđuju pravila ponašanja kojih se moraju obje strane držati. Kada jedna strane odustane od mirovnog sporazuma, znači da se odlučila za nastavak ratovanja i mir nije sklapala da bi nastavila da živi normalno, nego samo da bi se pregrupisala i skupila snagu za daljnji rat.

Pozivanje na rušenje „Dejtonskog mirovnog sporazuma“ u prevodu sa srbskog na srpski i sve ostale jezike proistekle iz njega, znači ponovno pozivanje na rat.

Slijede slike za koje će mnogi reći da se ovde radi o „zaigranim civilima sa nekim ukrasnim zastavicama koje su tu samo radi koreografije“, a Srbska čast u majicama sa kojih se ne može pročitati nikakva ratna poruka, su kao ultra-turbo-opasna paravojna formacija protiv kojih se trebaju poduzeti najoštrije mjere.

Donje slike su preuzete sa interneta što može svako da učini i svima su dostupne, nepoznatog su dana nastanka i autora, što i nije bitno, pošto su ovde samo radi ilustrovanja pojave i ničeg drugog.

muslimanski pozdrav

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *