Ljubav na sportski način

Sport i ljubav usko su povezani, a za neke i nerazdvojivi. Građani Foče, sinoć su imali priliku da prisustvuju ljubavnom činu  prošnje, koja se odigrala u prepunoj dvorani, na početku utakmice  polufinala plej-ofa Prve košarkaške lige Srpske, između domaćina i Prijedora. Trener košarkaškog kluba “Sutjeska” Milenko Ivanović iznenadio je svoju djevojku, a i publiku, zaprosivši je na originalan način.

Ovaj gest trenera i odobravanje njegove djevojke, koja je sa suzama radosnicama prihvatila vjerenički prsten, fočanska publika dočekala je sa oduševljenjem i ispratila gromoglasnim aplauzom. Aplauz i euforija koja se odigrala prije počteka utakmice, kao da je još više motivisala domače košarkaše, koji us već u samom startu napravili veliku prednost, te obezbjedili plasman u veliko finale.
Devet godina smo u vezi i dugo sam planirao nešto ovakvo da izvedem na utakmici i jednostavno sam osjetio da je ovo bio pravi trenutak. Hvala publici na aplauzima i podršci. Ona nije znala, ali je predosjećala, valjda ta ženska intuicija, juče me je pitala, da to neće nešto biti, rekao sam joj neće ništa, nekako sam uspio da sakrijem –  rekao je nakon meča Ivanović.
 
Košarkaši Sutjeske savladali su Prijedor sa 59:52 i sa 2:1 u pobjedama plasirali se u finale plej-ofa u kome ih čeka bijeljinski Radnik.

isarajevo 2231

Izvor: isarajevo.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *